Transformăm fabricile din România în fabrici smart și le digitalizăm proces cu proces

Aducem fabricile din mijlocul lanțului de aprovizionare la standardele industriei 4.0 prin digitalizare. Împreună cu cei din teren, construim soluții personalizate care rezolvă ineficiențele de pe mai multe niveluri ale fabricii - de la linia de producție până la administrare, mentenanță, planificare și eficientizarea resurselor (energetice, umane, financiare).

Digitalizează fabrica în care lucrezi

Vă asistăm pe linia de producție. Monitorizăm și rezolvăm pierderile care țin fabricile în loc

Pentru a construi soluții care rezolvă problemele reale din fabricile din România, avem un proces dovedit care pleacă de la identificarea problemelor, până la construirea soluțiilor, validarea, finanțarea și lansarea lor în piață.

 • Venim pe linia de producție. Analizăm, discutăm și înțelegem.

 • Gândim, testăm, validăm soluția cu un proces iterativ.

 • Adaptăm soluția pentru nevoile fabricii și a pieței.

 • Fabrica cu care am lucrat folosește soluția.

 • Noi lansăm soluția în piață. Industria avansează.

Productivitate pentru angajați. Avantaj competitiv pentru fabrică.

Deși o industrie esențială, producția nu se află în mijlocul avansului tehnologic din ultimii ani. Nici după șocul pe care l-au simțit lanțurile de aprovizionare după pandemie. Posibilitățile există, însă lucrătorii de pe linii încă au o muncă grea, manuală, care ar putea fi eficientizată. La fel, fabricile care amână digitalizarea riscă să rămână în urmă și să piardă bucata de piață pe care activează.

Dacă vrei să ai parte de avantajele tehnologice și competitive pe care ți le oferă Industria 4.0, completează formularul de mai jos, spune-ne despre lipsurile sau pierderile din fabrica în care lucrezi și haide să o transformăm, împreună, într-o fabrică smart. Conform unui studiu World Economic Forum, din 2022, companiile care profită de avantajele Industriei 4.0 văd rezultate până la:

 • Creștere a productivității angajaților

  cu ajutorul automatizării flexibile a liniilor de asamblare

 • Mai puține reclamații de la clienți

  cu ajutorul inteligenței artificiale folosite în managementul calității

 • Mai puține abateri și întârzieri

  cu ajutorul instrumentelor de analiză avansată

Spune-ne despre problema pe care vrei să o rezolvăm

* indicates required

Acest formular colectează datele tale de contact și răspunsurile la întrebări, care vor fi folosite doar pentru a te ajuta mai bine și a te pune în legătura cu persoana potrivită din echipa noastră. Dacă, pe viitor, vrei să primești materiale educative de la noi și conținut de interes pentru tine, bifează căsuța de mai jos.

Te poți dezabona oricând, apăsând linkul de "unsubscribe" de la sfâtșitul mailurilor pe care le trimitem.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.