Inovăm sistemul medical din România.
Pentru doctori, împreună cu ei.

Alătură-te doctorilor din linia întâi care inovează sistemul medical românesc prin tehnologie. Chiar dacă nu ai background tehnic, cunoștințele medicale și experiența din sistem sunt suficiente. Împreună, dezvoltăm soluții digitale care te ajută să lucrezi mai eficient și să ai un impact real în viața și sănătatea pacienților.

Inovăm sistemul medical din România.
Pentru doctori, împreună cu ei.

Alătură-te doctorilor din linia întâi care inovează sistemul medical românesc prin tehnologie. Chiar dacă nu ai background tehnic, cunoștințele medicale și experiența din sistem sunt suficiente. Împreună, dezvoltăm soluții digitale care te ajută să lucrezi mai eficient și să ai un impact real în viața și sănătatea pacienților.

Sistemul chiar are nevoie de o schimbare.
Tu știi cel mai bine asta.

Tehnologia ajută, însă nu suficient. Este nevoie de implicarea celor care văd zi de zi ineficiențele și lipsurile din sistem. De cei care nu văd rezultatele pe care și le doresc, din cauza lor. Iar pentru că o singură soluție nu e suficientă, dezvoltăm și lansăm succesiv start-up-uri inovative pentru diverse specialități medicale împreună cu doctorii.

Mai ales, doctorii care:

Noi ne ocupăm de întregul proces și acoperim majoritatea costurilor

Pentru a construi soluții care rezolvă problemele reale din sistemul medical din România, avem un proces dovedit care pleacă de la identificarea problemelor, până la construirea soluțiilor, validarea, finanțarea și lansarea lor în piață.

 • Proces riguros de validare

  Pentru a ne asigura că rezolvăm problemele potrivite cu soluțiile potrivite

 • Finanțare

  Pentru dezvoltarea, lansarea și creșterea produsului

 • Dezvoltare de software

  Echipe de developeri cu expertiză specifică în software medical

 • Dezvoltare de produs și business

  Pentru un produs bine construit, raportat la nevoile pieței

 • Rețea profesională

  Medici, clinici și alți jucători cheie din sistemul medical care ne consultă sau chiar folosesc soluțiile

Așa am construit și EndologiQ, soluția care standardizează raportarea procedurilor endoscopice.

“Recomand Fortech Products pentru că fac tot posibilul să înțeleagă nevoile digitale ale celor cu care lucrează. Căutam un partener IT care să mă ajute să construiesc o aplicație pentru endoscopia digestivă și ei au fost singurii interesați de idee și potențialul soluției. Parteneriatul m-a ajutat să îmi îndeplinesc un vis chiar, acela de a folosi studiile de la doctorat în dezvoltarea unui produs util pentru toți doctorii care practică endoscopii, în timp ce eu am participat la fiecare etapă din dezvoltarea produsului. Entuziasmul lor general, profesionalismul și deschiderea către discuții și sugestii a făcut acest parteneriat să fie una din cele mai bune experiențe profesionale ale mele. Sper să fie de lungă durată.”

Andrei Groza – Doctor & Co-founder Clinica BIOLAB

Inovăm pentru toți cei afectați de lipsurile sistemului medical

Modelul nostru de business aduce beneficii tuturor - ție, clinicilor, pacienților și întregului sistem. Pentru asta, combinăm spiritul antreprenorial cu experiența în dezvoltare de software și de produs, cercetările științifice și cunoștințele de business. Pornind de la problemele și nevoile din sistem, dezvoltăm produse inovative care te ajută în activitatea ta.

Spune-ne despre problema pe care vrei să o rezolvăm

* indicates required

Acest formular colectează datele tale de contact și răspunsurile la întrebări, care vor fi folosite doar pentru a te ajuta mai bine și a te pune în legătura cu persoana potrivită din echipa noastră. Dacă, pe viitor, vrei să primești materiale educative de la noi și conținut de interes pentru tine, bifează căsuța de mai jos.

Te poți dezabona oricând, apăsând linkul de "unsubscribe" de la sfâtșitul mailurilor pe care le trimitem.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.