Sătul de corporație?

Dacă îți dorești mai mult decât un 9-5 și vrei să devii antreprenor, atunci ai ajuns în locul potrivit. Cu o întreagă echipă de experți în spate, te ajutăm să-ți transformi ideea în realitate prin intermediul tehnologiei.
Împreună, dezvoltăm soluții digitale care au un impact real în viețile oamenilor.

Devino antreprenor

Sătul de corporație?

Dacă îți dorești mai mult decât un 9-5 și vrei să devii antreprenor, atunci te putem ajuta. Cu o întreagă echipă de experți în spate, te ajutăm să-ți transformi ideea în realitate cu ajutorul tehnologiei. Împreună, dezvoltăm soluții digitale care au un impact real în viețile oamenilor.

Totul pornește de la o idee.

Tehnologia devine din ce în ce mai prezentă în viețile tuturor, iar tendința de inovație este în continuă creștere. Ideea ta poate transforma complet o industrie și ar putea rezolva o problemă reală.

Vino alături de noi dacă:

Noi ne ocupăm de întregul proces și acoperim majoritatea costurilor

Ca să ne asigurăm că ideea ta se poate transforma într-un startup de succes, te asistăm la construirea, validarea, finanțarea și lansarea soluției tale inovatoare

 • Proces riguros de validare

  Pentru a ne asigura că ideea ta este soluția potrivită

 • Finanțare

  Ideea ta devine un produs. Iar noi participăm activ la dezvoltarea, lansarea și creșterea lui

 • Dezvoltare de software

  Echipe de developeri cu expertiză în software engineering

 • Networking

  Ai acces la network-ul nostru și ne asigurăm că produsul tău ajunge la persoanele potrivite în piață.

 • Mentoring

  Consiliere din partea unor antreprenori cu experiență care te vor ajuta să îți dezvoltați afacerea și să o faci profitabilă

Așa am construit și EndologiQ, soluția care ușurează munca medicilor gastroenterocologi.

“Recomand Fortech Products pentru că fac tot posibilul să înțeleagă nevoile digitale ale celor cu care lucrează. Căutam un partener IT care să mă ajute să construiesc o aplicație pentru endoscopia digestivă și ei au fost singurii interesați de idee și potențialul soluției. Parteneriatul m-a ajutat să îmi îndeplinesc un vis chiar, acela de a folosi studiile de la doctorat în dezvoltarea unui produs util pentru toți doctorii care practică endoscopii, în timp ce eu am participat la fiecare etapă din dezvoltarea produsului. Entuziasmul lor general, profesionalismul și deschiderea către discuții și sugestii a făcut acest parteneriat să fie una din cele mai bune experiențe profesionale ale mele. Sper să fie de lungă durată.”

Andrei Groza – Doctor & Co-founder Clinica BIOLAB

Vrem să ajutăm profesioniștii plini de idei inovatoare să își lanseze propriile start-up-uri

Modelul nostru de business are la bază responsabilitatea față de comunitate. Ne dorim să împingem în față ideile bune care pot rezolva probleme reale din viața de zi cu zi prin tehnologie și inovație.

Hai să începem să lucrăm la visul tău

* indicates required

Acest formular colectează datele tale de contact și răspunsurile la întrebări, care vor fi folosite doar pentru a te ajuta mai bine și a te pune în legătura cu persoana potrivită din echipa noastră. Dacă, pe viitor, vrei să primești materiale educative de la noi și conținut de interes pentru tine, bifează căsuța de mai jos.

Te poți dezabona oricând, apăsând linkul de "unsubscribe" de la sfâtșitul mailurilor pe care le trimitem.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.